01 Mei 2009

siaPaKAh diA????



Aku ingatkan maleh nak update N3 ari nih....

maklumlah...heharri cutiiii nih....Ingatkan nak cuti berblog jugak....



Tetiba balik dr berpoya-poya ditempat kerja kul mlm 10 td...

Ada sebuah kete menunggu di hadapan umah....bebtul depan pagau umah....



nak kata wak arjuna... dia janji akan balik ke sini minggu depan....

maklumlaaaa.....rindu nak melawat anaknya yg sorang tu.....hik hik hik....




dalam kegelapan malam ....aku mmg x dapat nampak siapakah pemilik keta tu......

tetiba dia kuar.......dari keta tersebut..........


ah.....




JENG....JENG....JENG.....









agak2 korang saper yer?????............

(sok arr sambung yerk....kat kul 2 pagi nih....dah ngantukkkkkssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzz)

17 ulasan:

xiiinam berkata...

errrr...
tulis macam ni...boleh dikira up date ke?







suko ati mu lah....blog mu...

Tijah berkata...

rindu nak melawat ANAK ke OMAK?
tak baek tipoooo taw....

hahahah

ku tak sempurna berkata...

errrrrrrr...

aku agak abg polis..
mesti kes ko curik buah mangga ni..


hikkksss..


selamat bercuti :D

~Cinta Cukulet~ berkata...

err...otromen? superman? err...doremon? ah salah jugak..malas la nak teka cam ni hahaa

Faris Ibrahim berkata...

bengang la camni...
main kuiz plak teka2 camni..
Hehehe..

Ok la,mai nk teka..

Sy teka...

Teka..........

Teka.........

Esok sy jawab..

Yunus Badawi berkata...

mungkinkah mamat yg itu? ooh tak sanggup aku mendengarnya.....

oh tidaaaaaaaaaak (kalau sungguh ini dah kes berat!)

dcrysz berkata...

CKLah...
hehehehehe...kiranya ini x menepati kehendak soklan yer cikgu... abislah markah hilang yer???...heheheheh

Tijah...
Alah Tiiiijjjjaaaaahhhhhh...
ko paham ajelak... ini namanya sambil menyelam...minum air sirap...kekekekek


KTS...
Erk...mana ko tahu aku amik buah mangga nih??? Aku x amik lagi....

Baru nak mintak ngan YB tu...dia kumpul pagi td tu...

syah shah berkata...

err...aku malas nak teka... aku tunggu ko jaab seniri ajelah s\esok esok... hihihihihihih

dcrysz berkata...

Cinta Cukulet...
Aku x suwoh teka... aku suwoh agak2 jer...hehehe

Faris...
Ok..saya tunggu sok...jwpnnya...
jgnlak ko makan bebanyak lg...
nanti x leh pikir...

YB...
mamat mana nih??? Bukannyer engko ke kat depan umah aku tu???
kekekkekek

dcrysz berkata...

syah shah...

ko nak makan kek tu... tu yg maleh ko nak jwb kan????? kan??/ kan???

hehehhehehh

Yunus Badawi berkata...

janganlah ko pecahkan rahsia kita mlm tadi. Aku takut ada yg cemburu hehehe

AL-BIMA SAKTI berkata...

ah... tentunya dia yg kau benci.... he he he...

dcrysz berkata...

YB...
Ops...alamak aku salah cakap yer.... ishhhh...
tolong jgn percayer yer yg cemburus tu... hik hik hik...

Al Bima sakti...
Ish...aku x layak nak benci orang.... aku nih manusia biasa yg penuh kasih sayang.... kekekekek

Faris Ibrahim berkata...

ok..
tak mau makan bnyk2 lg dah..

taun depan pun aku xleh jawab lagi...
aku mana tau pape..
Adoi...
talian hayat ade?

alang berkata...

Orang TNB. Nak g potong cos tak bayar bil 3 bulan.hehe.
p/s saja menyibuk.Tak marah kan.

Yunus Badawi berkata...

cakap malam pandang2. tapi nak pandang macamana kalau dah gelapkan.

tahu ko takut rahsia terbongkar hehehe

(yg lain tolong jgn percaya)

dcrysz berkata...

faris...
Nanti tunggu sambungan citer nih...taun depan...heheheheh

alang...
aku x bayar bukannyer 3 bulan laaa....lebih 6 bulan rasernya kat TNB tu....hehehehehe...

YB...
Ko nih...nak bermanjer pun jgnlaaa kat sini... nanti org tau...hiks..

Jemputlah masuk.....

Beauty Tip of the Day