02 Mei 2009

diA adALaHHH.......


Hati ku berdegup kencang.....
siapakah dia???

Kereta itu x pernah kulihat......Siapa yer????


Tetiba dia kuar dari keta....


Tersengih....





Setelah puas soal jawab.....


Yang aku tau mamat nih dah tunggu sampai tertidur di dalam keta dr jam 8 mlm lagiiiiii....


Aku pun menalipon jiran selang sebuah rumah.....






Aku ketawa







Dia ketawa





Jiran aku ketawa





Jenuh kami2 nih ketawa.....














Masalah mamat tu & aku pun settle........





dan aku bleh rehat seaman2nya.....


pssstttt.....korang tau apa jadik???


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.




Sebenaunyer...mamat tu dari Penang, kekononnya nak bercuti dan melawat kakak dia di Melaka. Penah dtg sini sekali jer ...Dia ni...ingat2 lupa....umah kakak dia.... tapi kata orang bodoh2 sombong. Nak buat surprise kat kakaknyer x kena tempatnye.... Maka dia tunggulaaa kakak dia kat umah aku nih...


Menaun menunggu kat umah aku...sdgkan umah kakak dia selang sebelah umah...dan dah balik dari kerja dari jam 6 petang lagiiiiii...


Senang ckp mamat nih salah umah....dan salah org yang dia tunggu....huhuhuhuhuhu


Skang nih aku masih ketawa dan tersunyummmmmm lagiiiiii!!!!!





Ada2 jer kan???

6 ulasan:

Yunus Badawi berkata...

Yeah aku first lagi!

hensem tak mamat yg bodoh sombong tu. Rasanya mesti tak hensem pasal tu ko gelakkan dia. hehehe

~Cinta Cukulet~ berkata...

hahaha...bleh lak macam tu..tu la org kata malu bertanya sesat rumah hehehee

dcrysz berkata...

YB...
X berapa nak ensem.... tp lagik hensem dr ko laaaaa....hik hik hik

Cinta Cukulet...
Katanya engineer kat Penang tu... tp x berapa nak ceredik laa tang tang tu... heheheheh

syah shah berkata...

salah rumah kekdahnye... nak surprise orang sangat, amek ko, dia yang surprise... Haahahahahahah :P :P

Faris Ibrahim berkata...

Seandainya aku di tempat mamat tu..

Akak ku pulang shja dan batal kan niat surprise tu..

Tak sanggup menanggung malu..

Salah umah..pastu salah orang plak..Tragis...hehe..

ku tak sempurna berkata...

adooooooyaaaiiii..

awat susah sgt nak komen kat ko arini..
dah 8.4 kali aku cuba..
igt salah rumah dah..

hik hik hik..




.
.
.
.
.
.

nasib mamat tu tak lupa muka kakak dia... hikkksss

Jemputlah masuk.....

Beauty Tip of the Day