09 April 2009

peRsONaL & seNtiMenTaL

Begitu PERSONAL kerna ada perasaan SENTIMENTAL....
Begitu SENTIMENTAL kerna ada perasaan PERSONAL.....
Ia sesuatu yang berkait rapat
.
.
.
Tahu kenapa????
.
.
.
Kerana...............
begitu PERSONAL
untuk diberitahu kenapa ada perasaan SENTIMENTAL............
&
Begitu SENTIMENTAL
kerana ada sesuatu yang PERSONAL..........
.
.
.
PRICELESS.........
.
.
.
X de harga @ x bernilai lansung????
.
.
.
Bagi aku terlalu bernilai....
Sampai x boleh nak diletakkan harga....
Kerana aku rasa aku dah dapat apa yang aku suka....
Orang yang pandai menghargai kita...
.
.
.
Terima kasih kawan...
Hubungan zahir hanya ada sebulan....
Tp hubungan hati harap berpanjangan....
Kerana kau tetap dihati ini...
PERCAYALAH...
.
.
.
.
Kerana kau begitu istimewa dihatiku.....
(erk!!! pepagi dah ngigau.....kang ada yg dengki ngan aku tu.....kekekeke....
Lama benau x merepit kat tempat biasa lepaks..... aku akan dtg merempit nanti....
Tunggu aku abis peksa nantiiiiiiiii!!!!!!)

15 ulasan:

Khairul Antasha berkata...

banguun..bangun..bangun!!!..sentimental ek...

syah shah berkata...

aku juga sedang sentimental sekarang...

Yunus Badawi berkata...

takkan ko terlampau tensen exam sampai jadi mcm ni?
aku pun suka org yg sentimental ni hehehe

+NADS+ berkata...

hehe...nak exam sekolah ek??
gud luck eh...
wat elok2 tau...jgn careless2 ok...
jgn over confident tau...(ayat mak abah time peksa sekolah dolu2)

hahaha

dcrysz berkata...

khairul...
dah mangun....tp mamai...huhuhu

Syah shah
ko pun sentimental ek...
aku pas nih mental lak... ko nak ikut tak??? Jommmm....mueh mueh mueh....

YB...
ah...aku lagik sukak....
(ada kang KTS marah tu kang...YB dah berpaling tadah nih...kekekek)

Nads...
Mak abah awak tu mak abah kiter yerk... macam samer jer...ayat dia...kekekekek

Yunus Badawi berkata...

kts belum tahu pot ni lagi hehehe

syah shah - ko jgn bagi tau kts tau!

dcrysz berkata...

YB...
saper KTS x tau...???
x der maknermyer.... dia lg terer..
cuma kali ni dia slow skek... ngah berjiwa ngan ayam...kekekke

ku tak sempurna berkata...

ceh...
sampai ati ko YB... meng-6-kan aku
cancel!!
huhuhuhuhu...


tuan umah,
amik la YB tu... aku nak cari yg lebih setia.... :P


aduhla...
jiwang sungguh tuan umah ni... hikkkk... sesuai dgn YB

xiiinam berkata...

Weh....
KTS..dcrysz...
kemain lagi...


Tak nampak ke kakak tua korang duduk melangut kat tepi tangga ni....



Amboi...amboi...amboi...abang YB itu....


Ceh...gelinya aku menuturkan ayat itu...he...he..

dcrysz berkata...

KTS...
aku yg ke 7 ker...hua hua hua....

YB...ko setia jerlaa ngan yg ke 6 jer YB.... huhuhuhu

CKLah...
Laa... tepi tangga melangut... ingatkan kat tepi lif....kekekeke

xiiinam berkata...

YB tu nak kena lastik tu...kemain suke ye....


errr...sekadar ingin mengawasi keselamatan adik ku...muehehe

dcrysz berkata...

CKLah...
ko nak batu kerikil ker??? batu bata ker?? bg tau... nak kumpul buat lastik YB...kekekekek

~Cinta Cukulet~ berkata...

suka jugak bersentimental..tapi belum mental lagi la haha

Faris Ibrahim berkata...

Exam ape ni smpai tensen camni?
Hehe..blog aku tu bkn forum warga pendidik,tapi cikgu2 1 sekolah ramai blogger..

papepun,salam perkenalan..

Yunus Badawi berkata...

Berkawan biar seribu. Setakat 6 atau 7 apa nak kisah hehehe

kts - tak baik menuduh pasangan tanpa bukti2 sahih ngeh 3x

Jemputlah masuk.....

Beauty Tip of the Day