12 Mac 2009

Ni laa dia.....

Meeting...meeting....meeting..... itulah kejer aku ari nih.....
x de ler kejer lain.... nilah dia.... bila nak dekat musim audit mengaudit......
mulalah memasing cuba clearkan tray memasing...... coolie2 cam kekiter nih....
yang kena tolong sana tolong sini...... mampus x layan!!!!

Kenkadang rasernya isu2 nih....dah lama kita highlightkan.... tapi... cengginilaaa....
last2 minit baru nak di adjust sana...di adjust sini...
Paling best skali...dia akan salahkan kita balik..ceritanya.....u all ni x follow up ker???? Tak bagi tau I pun sebelum nih!!!! i tak tau pun...!!!! kata-kata clise sang bos2 nih......

Tapi tu laa.... suatu hari aku bakal jadi orang atasan jugak.....
Mungkin aku akan diberi dugaan yang sama atau pun jauh lebih teruk dari mereka2 nih....
MasyaAllah.... jauhlah penyakit sebegini dari ku Ya Tuhan.....serupa menganiayai orang lain.....makanya....
payahlah jugak hidup kita......kerana menyusahkan hidup orang lain.....
Yelah....doa org yang dianiayai ini lebih mudah makbulnya......
*************************************************************************************************************************************
Esok ari terakhir sebelum cuti panjang.....ah... seronotnya....
Tapi nampaknya aku berkurunglaaa.... menyiapkan assignment yang ala2 terbengkalai....huhuhuhuuhu
Bulan 4 lak...dah nak mula final exam.....mmmm...abehlaaaa.....
tapi yang x best nya.... aku amik unpaid leave.....
nampak gayanya....5 ari gaji kena potong...huhuhuhuhuhu syedihnya.....
Cuti yang ada...nak menyimpan untuk ari tua.....kekekeke...
manalah tau kot-kot.......... paham2 udahler.....

Tiada ulasan:

Jemputlah masuk.....

Beauty Tip of the Day