06 Jun 2009

Hallllluuuuuuuuuuuuu!!!!!!


I'm kambing!!!!!!!...... eh salah.....

I'm coming...........!!!!!!!!!

hehehehehe


Setelah menjalani proses hibernasi yg agak panjang......

Aku akan mengganas semula selepas ini...

InsyaAllah........


Begitu lama jugak amik masa untuk fokus kejer BARU nih......

dan selepas 25 ari ditempat BARU........

Aku dah dapat........


tangga gaji BARU.....

kawan BARU....

kejer2 BARU.....

environment BARU.....

masalah BARU......

bos BARU....

big bos BARU yg agak ensem.....hehehehehehe

(KTS...jgn jeleslaaaa yer...... dah ditakdirkan seumur idupku dpt bos2 yg mmg kategori ensem belaka......)

adik2 BARU.....

segala2nya BARU...............


Dan aku cuba jadi orang BARU disamping proses org BARU.....hehehheheheeheh

(Tijah paham tu....aku tau.......)


Suka....duka

aku hadap

Pahit..... manis

aku telan

Aku anggap semua ini cabaran.......


Memula memang rasa down....sedih.....

tp rasanya seminggu pertama jer.....

masuk minggu kedua.......dah mula rasa best........

dan skang nih rasa macam........

CABARAN yang aku perlu hadap........

dan benda baru yang akan aku LALU........

AKU MESTI !!!!!!!

Sebab akulah dcrysz!!!!

atau nama BARU aku kat tempat baru.............DAZ!!!

(lain sungguh bunyinyer..... tp tulaaa nama big bos ensem aku tu panggil.......kekekekeke)

16 ulasan:

ku tak sempurna berkata...

err... betul ke bos ko hensem??
available lagi ke?? atau MBA.. married but available.. no hal
jgn lupa aku eh... ekekeke...
.
.
.
.
.
.
.

jgn ko plak nak ptong jln aku dah le :P





selamat kembali mengganas :D

Tijah berkata...

aku pahammm...

aku tawuuu...

hehehhe...

dcrysz berkata...

KTS....
dia masih MBA....
cuma aku jerk...terlebih sikit...
MNNA....Married N Not Available...




kalo ko nak try marilaa sini....
kita dating kat kedai donut big apple kat sini k....heheheh

Tijah...
aku tawu ko mmg Fast Learner....

sakurasa 2 berkata...

dcrysz

Selamat mengeharungi suasana baru
dengan segala yang baru.....
boss handsome ek!!!!
pasti bersemangat kerja he he he

MUNSYI ragbar berkata...

dcrysz...

kalo dh dpt semua spt selera sendiri...BEST la tu!

Keje...keje...keje...tentu tak penat.

Ada masa nk tenet?

Yunus Badawi berkata...

aku nak komen first segan sbb nama aku takde. Biarlah kts dan tijah yg mulakan sbb ko sebut nama mereka aje huhuhu.

Apapun pagi ni aku nak komen.

Aku tunggu ko mengganas! Mesti seronok tengok ko dah transform ni. Semalam aku ada appointment dgn En Aziz dari Tesco HQ tp cuma kawan aku yg pegi sbb aku kena hantar mertua balik kpg. Ko kenal dia kan?

dcrysz berkata...

sakurasa....
aihhh....lagi mau tanyer...
kalau bleh hehari nak kejer nih....
kekekkeek

Munsyi ragbar...
best...memang best....
tp kalau dtg preasure tu.... heheeheh
tetap x best....heheheh


YB...
mmmm...En Aziz????
ensem tak???
kalau ensem biasanya aku kenal.....

kekekekek..... tp kalau pangkat bebesau nih.... manalah aku kenal...
aku kenal ikan bilis jer.....

Yunus Badawi berkata...

bukan aziz tapi Ahmad Zaid, Facility maintenance mgr. nak kata ensem tu taklah se ensem aku kakaka

dcrysz berkata...

YB...
kan dah ckp....
kalao yg ensem nih x kenal...kekekek

kang aku kata ko x ensem kecik ati lak....

Tijah berkata...

aku nak komen lagi..tapi bila baca yb ngaku ensem tu kan...terus mak typeless...(ada ke vocab nih?)

~Cinta Cukulet~ berkata...

berusahalah...err kak DAZ hehe...gambatte :)

Yunus Badawi berkata...

tumpang lalu: tijah
aku ingat dcrysz yg nak mengganaz tapi ko pulak yg lebih dgn aku ni hehehe

nanti aku singgah rumah ko kejap lagi. siap ko

p3lilin berkata...

huh...mengganazzzz..power ah..tak per jalan dulu..nnti aku folo..
nk ganaz jgak har har har...

sok. blog aku copy paste je la..dari nko nyer n3..wawawawawa

DAZ?
waaa..dazzling dust?
ngeh ngeh ngeh

weh..ada orang propa motivate pasal team work..yg aku pelik, time dia ckp pasal team work, budak under x plak dia bising...

Richeal Phil @ Ritz ^-^ berkata...

DAZ!! nama semegah prang nyer keh??
haha... baru aku taw aper tu MBA dan MNA, boleh aplikasikan dalam kehidopans eharian ni huhu

dcrysz berkata...

tijah...
ado vocab tu...
x cayo ko bukak kamus dewan dan puako jilid 69 mukosurat 669...
ado2 kataan tu....cayolah......

dcrysz berkata...

CC...
aouch...ngah usoholaa nih...
CC......ko suroh akak ko ni usaha kerja ker??? usaha tackle bos baru tu???.......... :)

YB...
Sila...sila....aku tau ko tambak jalan depan umah aku ari tu percuma.... sila2....saya x kisah....

P3...
ko jgn..anti aku x jadik ajak ko kuar makan kat kedai jai kang....haaaaa...

Richeal...
banyak2 lah belajau yer...kita org nih mmg penggiat bahasa JARGON nih...

Jemputlah masuk.....

Beauty Tip of the Day