21 April 2009

aUni lagiii...

Ah...bila dah mula melepaskan sesuatu perasaan yang terbuku....
Hilang sebal didada...Ringan rasa kepala....
hati rasa gembira n selesa....huh!!!


Ngah pikir2 N3 yg baru... tetiba dak auni datang.....
bawak satu lirik yg aku penah aku conteng2 kat ketas...

So aku pun online blog aku nih nunjukkan entry yg penah aku tulis lirik tersebut....

Apalagi dia suwoh aku nyanyi...dia nak tau mcmn lagu tu....


Auni ni minat menyanyi .... so aku latih dia membaca dengan menyanyi...
ialah aku biaukan dia buat apa yg dia minat....utk kebaikan....
So awal 4 tahun dia dah fluent membaca...dan pandai nyanyi karaoke....
bg aku nyanyi ni hanya hobi......tp bukan mata pencarian...

tu sbbnya adik beradik aku sumer pandai mnyanyi...dan selain tu....
ada jugak kami wakil mengaji & berzanji peringkat sekolah dan IPT...
ngeh ngeh ngeh.... t'eksyen lak...



Berbalik citer dak auni ni tadi.... dia mmg agak terlebih skit....
Agaknye gen JAWAS yg dibawanya tulaaa
dia pandai berlakon!!!!
so masa dia ngah menggali & menghayati lirik kat note book aku nih...
disamping aku mensumbangkan lagu tu...

aku dah onkan web cam.... tanpa disedarinya....
so inilah dia....hasilnya.... video klip dak auni....

Sila pekak kan telinga anda .....

andaikan video ini tanpa saun audionyer.... terima kasih....

25 ulasan:

syah shah berkata...

siap buat gaya tuuuu~~~ Tak boleh tahannnn~~~ Guling-guling aku gelak... Muahahahahahahah

Khairul Antasha berkata...

hehehe..auni..love u...

dcrysz berkata...

syah shah...
tu laa... diluar kawal nampaknya tu....

Ko pun kalau nak guling.... sampai ke tanah lak guling tu....
ekekekekeke

Khairul Antasha...
luve u auni jer???...mak dia???

Hidemichi berkata...

Saya suka tone awak...tone awak sedap.
Eksperi muka awak sgt animated tp adakalanya mcm hilang fokus.
Satu lagi tempo kene jaga dek...
Overall saya puas ati dgn persembahan awak. Harap boleh buat lagi baik dari ni minggu seterusnya.
Nila keluar akedemi nnt awak buat konsert berbayar saya tak teragak nak pergi! Tapi dgn syarat, bukan miming!hahaha.

~Cinta Cukulet~ berkata...

ngehngehngeh..anak sapa la tu..sila bawak dia gi audition Pondok-pondok hehehe

dcrysz berkata...

Hidemichi...
Kan dah kata....saun audio dah rosak....
awak dengau dari radio jiran sebelahlaa tu....

Cinta cukulet....
anak saya... xkanlaah anak buluh betong??!!

dcrysz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
oney berkata...

dcrysz!
aku kenai sapa ko..hua hua hua..

ku tak sempurna berkata...

alamak..

tak dapat nak dgr auni menSUMBANGkan lagu la..

kat opis ni...


tp aku pasti, ke mana tumpahnya kuah klu tak ke nasi..
kompem sumbang cam sore ko gak...



muehehehehe... jgn mare...
itu pujian tu :P

dcrysz berkata...

KTS...
aku dah kata...saun audionyer rosak...... ko x cayer....
cayer laaa.... cayer laaa....

oney!!!
aramak...ko kenai aku...
aku laaa....pak bi pop!!!!
yang makan budak tu....
kekekeke

+NADS+ berkata...

hakhak...
dak auni..dak auni...
baby makcik gelak guling2 dalam poyot tgk dia...
hahaha....

Papa SaraAina berkata...

huh..
make it the other wayround..
left the vid... heard the sound..
not bad dear not bad.. huhuhuhu..

Anyway wish you luck on your future endover..

Peace!!

kirana berkata...

Alalalalaaaaa....cayang bucuk-bucuk. Comeyyyy lerrr....

Feeling habis le budak nihhh! Anak sape le nih???

Rase mcm nak geget jerr pipi tuh!

dcrysz berkata...

Papa SaraAina...
Kan dah kata.... audio dia rosak...
Tu MP3 jiran sebelah yg berbunyi tu....


Kirana
Anak saya...anak saya (sambil mengangkat tangan)...
Pipi mak dia x nak geget???
gegetlaaa...gegetlaaa....

dcrysz berkata...

nads...
bukannyer baby dlm poyot main pusing2 jer...bukit main guling2????..kkekekeke

ameen ashraf berkata...

salam ukhwah...:}
terima kasih.
semoga diberkati Allah

dcrysz berkata...

ameen
Insyaallah...

syah shah berkata...

mama auni, sile apdet ye, jangan malas... Hahahahahah :P :P

dcrysz berkata...

kena apdet yer???
ngah pikir nih....ngeh ngeh ngeh...

su berkata...

suara mak sodapppp!

mmg gelak habis tgk gaye dak auni! dia mmg berbakat! hehe...

kiss utk auni!

Mak Su berkata...

kiutnya auni tu. tapi maksu tak leh nak tgk ler videonya, pc ni tak compatible kot.

tima kasih sbb sudi folo ceritakosong :)

Yunus Badawi berkata...

Wah pandai Auni bergaya. Boleh masuk AF lain kali.

sedap jugak ko nyanyi tapi kalau ko tak nyanyi lagi sedap! tak lah. Mmg suara ko boleh tahan. Aku rasa itu yg buat wak arjuna tak tahan adeh deh deh

dcrysz berkata...

su...
sore tu x leh makan....kekeke

Mak Su...
mak dia laaagi kiut...cam buah jambu air...nyum nyum nyum...

YB...
aku dah kata jiran sebelah tu yg nyanyi.... bukan sedap pun sore dia...

Yunus Badawi berkata...

ko malu nak mengaku ko yg nyanyi ke? aku kenal suara ko lah

dcrysz berkata...

YB...
kucing aku yang nyanyi tu....kekekeke

cayalaaa....cayalaaa....

Jemputlah masuk.....

Beauty Tip of the Day