15 Disember 2009

NAfsU.....


Lagu separuh jiwaku....dr talifon bimbitku....mengganggu emosi....

memalam nih.... saperlah talifon.....mmmm....lagi 2 jam aku nak balik.....
skang nih kul 12.04tgh malam....

macam tau-tau jer aku kerja memalam nih......



"Nasib baik ko angkat phone nih....."

"Saper nih?" tanya aku.

"Aku laaaa.....Tina (bukan nama sebenar)......"

"Aku dah lari rumah.....Aku dah tak tahan....."

"Kenapa??...ko kat mana???"

"Aku dah lari ke.............Aku dah tak tahan....selalu kena pukul...." sambil teresak-esak.

"Sok aku carik ko kat........."

"Dah, rehat dulu k....."



Itulah dia......seorang wanita.....mangsa dera kepada si suami....

adakah wanita hadir hanya untuk memenuhi kehendak lelaki??? atau...sebagai mengisi kekosongan di hati?? atau....pelepas segala nafsu...termasuk nafsu amarah......

Inilah nasib temanku yang aku tahu sangat pelembut dan terlalu baik hati.....

Kini.... (next episode)



Kawan....ko tunggu aku yer....aku akan cuba menjadi pendengar setia.....

Semoga ko tabah KAWAN....

7 ulasan:

Yunus Badawi berkata...

Kesiannya kawan ko tu. Apalah punya laki dia dpt.

psst - malam ni aku nak call ko pukul 2:59 hehehe

Yunus Badawi berkata...

eh aku firstlah.

dcrysz berkata...

YB...
tu arrr...mmg ko yg first...
x lg org nak dtg kat tmpat aku...
yer laa dah lama aku x jengah umah org.....

Yunus Badawi berkata...

tak pasal2 nanti kita kena tangkap basah wakaka

psst - lama ko tak dtg rumah aku pun aku masih dtg sini jugak kalau ko bersiaran hehehe

dcrysz berkata...

YB...
tu yang aku sayang kat ko tu....
Terasa macam dekat dihati....
Walau jauh di mata....hehhe

p3lilin berkata...

wawawawawawawawa...
ni yang buwat aku nak kene slalu wat belok woking neh [dibaca~blog walking]...

eskius me..tumpang lalu..lu apa macam kawan..bila nak turun melaka?..kasik 1 hari untuk aku la..aku bawak nko pegi dream box..karaoke..lama x dengo ngko nyanyi...ngidam neh!

Rashid berkata...

Kasihannya.
Masih ada suami yang gila begitu.. sepatutnya menjaga dan melindungi isteri tapi sebaliknya hanya ikut nafsu amarah gilanya..

Jemputlah masuk.....

Beauty Tip of the Day