08 Mei 2009

Tukau kerjaaaaa........

8/5/09....

Akhirnya aku tukau kerjaaaa lagiiiiiii............untuk kali 3.....


Sekali lagiiiiii.........aku tukar kerja setelah hampir 14 bulan aku ditempat ini. Segala memori suka duka aku harungi. Tapi keindahan lebih banyak dari kepahitan semasa berada di sini....

Aku punyai bos yang baik....

Mempunyai Kak N yg sangat memahami aku.....

(ni gambo anak kak N.....muka dia sebijun mak dia..... so cenggitulah Kak N tu...{ampun kan saya penunggu gua}.....hehehehhe)


Mempunyai sahabat baik yang bernama U yang seGILA aku...
Mempunyai adik A lantun yg blur2 selalu....



Mempunyai V yg aku sakat & buli hehari....



Mempunyai Z yg menjadi tunang kongsi bebudak kat HR nih...



Mempunyai Upin yang mengambil berat......



Aku juga punyai kengkawan yg ada di Prod yg banyak membantu aku....




namun begitu.... bila banyak tempat berpindah semakin ramailah kengkawan...




Memang aku x nafikan....

kenapa??? sebab....card holder aku dah masuk koleksi yg ketiga kerana dipenuhi namecard kengkawan nih!!!!




Cuma ada satu jer namecard yg agak istimewa sbb dia akan duduk

Dalam organiser aku yg baru tu setiap masa........

hehehehehehehe....

Aku akan mulakan ditempat baru....pada 11/5/09

Aku berdoa moga mendapat lebih baik dr apa yg terbaik yang pernah aku ada......

Amin!!!!

14 ulasan:

Tijah berkata...

elehhhh. akutau naper ko tak sabar tu. hehehhe

dcrysz berkata...

Tijah...
Syyy...diam2 yer....

xiiinam berkata...

selamat berhijrah.....

Yunus Badawi berkata...

dulu aku ada card holder tapi skrg dah tak larat sbb banyak sgt kad aku dapat.

Tempat lama ko ada Upin ya? Ipin nya takde ke?

Selamat memulakan kerja di tempat baru. Kalau aku shopping kat situ boleh dpt diskaun tak?

ku tak sempurna berkata...

selamat datang ke dunia baru :D

semoga dapat bos yg
lagi hensem..
lagi baik..
lagi pemurah..
lagi kaya..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bolehlah ko kenalkan kat aku.. hikhikhik

MUNSYI ragbar berkata...

cari tempat byk duit, byk seronok, byk senang...slamt berjaya di tpt baru.

Yunus Badawi berkata...

ko tido lagi ke dcrysz?

tumpang lalu:
kalau aku tahu ko nak dtg sekali ke Melaka melawat dcrysz, boleh aku tumpang ko malam semalam. Jimat duit minyak dan tol. Beza kita sampai 16 saat aje!

syah shah berkata...

err... aku taktau nak komen apa... aku tengah lapar.. Hihihihihih :P :P

Emm... Selamat maju jaya di tempat baru... Semoga segal impian bakal dicapai... Aminnn... :D :D

dcrysz berkata...

Syah...
dah pi makan sana....
kang sakait lagi tu lak....

InsyaAllah...tima kasih

YB...
aku ada nih...tetibalak demam nih.... Demam Rindu kot!!

Munsyi..
Terima kasih....

dcrysz berkata...

KTS...YB...CKLah...

Korang dtg sesaing jer yer...
lmbat beberapa saat jer yer...

KTS..
Bos baru aku lagiiiiii ensem...
{aku mmg dr dulu ditakdirkan dpt bos ensem.....hehehehe}

YB...
walaupun dia buku... tp sumer aktif lagi....
kalau byk tp buat tukun nak wat per???....hehehehehhe

Betul...betul...betul...
ada upin jer....hehehehhee
Ipin tu bukannyer ko ker???....

CK Lah...
Terima kasih kak...

syah shah berkata...

"Semoga segal impian..."

baru perasan, uruf A hilang... Lapo sangat, tertelan huruf tu... Hohohohohoh :P :P

~Cinta Cukulet~ berkata...

semoga hijarah ini menjadi satu permulaaan ke arah sesuatu yg lebih baik...gambatte :D

Anak Pendang Sekeluarga berkata...

salam..minta pendapat/komen/nasihat dan etc untuk isu kes anak drhaka/siapa brsalah/punca terjadinya sempena sambutan hari ibu nanti di blog saya...tq

dcrysz berkata...

syah...
ko dah makan aku pun masih lagiii ko telan hurup A tu yer....
{kataku dr dlm perutmu syah....}

cinta cukulet..
harapnya begitulah...aminn
terima kasih...

anak pendang...
malas aku gi kat blog ko...
asal pegi jer... bila nak tutup...
menggila blog ko keluor kat skrin aku....sampai 29 skrin....
sudahnya hang!!!
dah 2 kali aku kena cenggitu...

Jemputlah masuk.....

Beauty Tip of the Day