04 Mac 2009

pENaT sEsaNgAT.......


Penat nyeeerrrrr!!!!!
(Tahap ultraman dgn lampu yang berkelip2 di dada....selepas melawan raksakser di jepun....)
Minggu lepas drive ke Shah Alam.... Jumaat nih drive lagi..... nak tuwon JB lak.... ada majlis kawin wooo.....
hampir setiap minggu x de rehat....dah hampir setiap malam pejam mata nak dekat kul 2 pagiiiiii...........

Kejer plak ngah preasure tahap gaban..... nak audit bulan 3 ngan 4 nih.... TIIIDDDAAAAAKKKKK!!!!!
Pending task lak bertambun dari tahun2 tinggalan zaman British sblm aku melangkah kat Company tu....huhuhuhu
Target performance project lak....bulan 9 nih dateline.... masalahnya mula pun x lagiii......
nak suwoh bangunkan system tu..... permintaan bos kemain tinggiiii lagiiiii....
Dapat manager sumernya pakar2 tai chiii....
Assignment lak ada 4.... nak antau 22 aribulan nih.... ngah berteraburrrr.
x tau mana nak wat dulu....

Bulan 4 lak ada presentation....pastu...Final exam.... Layuu dah rasernya.....
Semangat dah terbang meLAYANGGGGGG......
Memang agak menurun rasernya kekuatan dalaman kali ini.....sampai paras buku lali seyyyy!!!
Sakit dada....tunggu explode jer....
Otak pun dah separa caiiiirrrr..........
Kena tanya Upin arr.... apa dia nyer suggestion utk supplement....utk kekuatan fizikal N mental arr...
Tulun!!!!Tulun!!!!Tulunnnn!!!!
Raser dah nak langgau dinding.............Makan sambil pejam mata.....
Penat Wooooo!!!!!!!!!!!!!





Tiada ulasan:

Jemputlah masuk.....

Beauty Tip of the Day